Συναυλία ροκ μουσικής 08/08/2013 Προοδευτικός Σύλλογος «Άγγελος Σικελιανός»

Τετάρτη 07th, Αύγουστος 2013 / 19:02 Written by
Συναυλία ροκ μουσικής 08/08/2013 Προοδευτικός Σύλλογος «Άγγελος Σικελιανός»

Συναυλία ροκ μουσικής 08/08/2013 Προοδευτικός Σύλλογος «Άγγελος Σικελιανός»

7416783d5e67a11b55af760d3b9ea183_XL

Ανοιχτό Θέατρο Βασίλης Γεωργιάδης   | Πέμπτη 8 Αυγούστου Ώρα 20.00

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Συκιάς “Αγγελος Σικελιανός” στα πλαίσια των πολιστικών δράσεων για το καλοκαίρι 2013, σε συνεργασία με τον Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στις 8 Αυγούστου φεστιβάλ ροκ μουσικής με την συμμετοχή συγκροτημάτων απ’ όλη την Κορινθία, στηρίζοντας την τοπική σύγχρονη μουσική σκηνή.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Συμμετέχουν τα συγκροτήματα:

PUSSY KINGS

Οι Pussy Kings είναι γνωστοί ως ένα από τα παλαιότερα ελληνικά Κορινθιακά σχήματα, μια μπάντα με τελείως ιδιαίτερο και άκρως αναγνωρίσιμο ήχο.Ρεπερτοριο με επιλογες απο punk,garage και hard rock που ξεσηκώνει το κοινό τους σε κάθε συναυλία.

REJECTION

Οι Rejection είναι µια Ελληνική µοντέρνα metal µπάντα που δηµιουργήθηκε το 2004.
Μετά από αρκετές αλλαγές, το line up σταθεροποιήθηκε το Σεπτέµβριο του 2007.
… Οι επιρροές του συγκροτήµατος κυµαίνονται σε διαφορετικά φάσµατα της λεγόµενης “heavy” µουσικής.
Οι Rejection έχουν κυκλοφορήσει δυο δίσκους που λέγονται “Hollow Prays” και “Subject 43”.
Έχουν πραγµατοποιήσει αρκετές συναυλίες σε Ελλάδα και Ευρώπη, µε αποκορύφωµα την τελευταία ευρωπαϊκή τους περιοδεία το 2013, σε χώρες όπως Βουλγαρία, Ρουµανία, Γερµανία, Γαλλία, Ηνωµένο Βασίλειο κτλ.
INFERTILE

Οι Infertile είναι μιά τετραμελής Thrash/Hardcore μπάντα από την Κόρινθο. Ξεκίνησε το 2006 και μετά από αρκετές αλλαγές μελών,το line up σταθεροποιήθηκε με τους Αντώνη : φωνητικά και κιθάρα, Babryzze : κιθάρα, Χρήστο : μπάσσο και Παναγιώτη : τύμπανα. Το 2008 κυκλοφόρησε το EP “Humanity Lost” λαμβάνοντας εντυπωσιακές κριτικές από τον εγχώριο και ξένο Τύπο,και ακολούθησαν πολλές εμφανίσεις στην Ελλάδα. Μετά από ένα διάλειμμα 2 χρόνων λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων, η μπάντα επέστρεψε και κυκλοφόρησε το 2013 το single “Tool of God”.

FRESKA ROCK4

Τα Freska rock4 φτιάχτηκαν τέλη του 2011 με σκοπό μια συναυλία ειδικού σκοπού. Η αποδοχή απο το κοινό έκανε τα Rock4 να αποκτήσουν μονιμότερη μορφή και να συμμετάσχουν σε παρα πολλά lives και σαν support σε γνωστά ονόματα τη rock σκηνής. Σήμερα δουλεύουν το δικό τους υλικό με σκοπό την κυκλοφορία του πρώτου τους cd.
ENNEAD

Mιά νέα μπάντα από την Κόρινθο που αραρτίζεται από 4 μέλη με βασικά την Κατερίνα φωνητικα και τον Στέφανο στα τύμπανα . Το είδος της κυμαίνεται στο Alternative rock με αναφορές στο Blues.

SPINNING HEADS

Η “δική” μας μπάντα με τους Χάρη Μάνθο τύμπανα , Χρήστο Μιχόπουλο bass και φωνητικά,  Alex Koveshnikov guitar και φωνητικά. Η μουσική τους κινείται ανάμεσα σε garage , indie και alternative rock ήχους.

Για την μετακίνηση των θεατών εκτός Ξυλοκάστρου θα υπάρχει πούλμαν. Πληροφορίες στο τηλέφωνο:27410-27554

Σχόλια Facebook

Σχόλια

About the author

View all articles by admin









Σε απόσταση αναπνοής από το Ξυλόκαστρο βρίσκονται τα Τρίκαλα Κορινθίας με πολύ καλά οργανωμένους ξενώνες, ξενοδοχεία με δυνατότητα πολυτελούς διαμονής καθώς και ταβέρνες, cafe- bar και διάφορα άλλα καταστήματα παραδοσιακών προϊόντων στα γραφικά Τρίκαλα Κορινθίας!