Εστιατόρια – Ταβέρνες – Μεζεδοπωλεία

Πέμπτη 05th, Ιούλιος 2012 / 11:01 Written by

Το φαγητό μπορεί να γίνει πολύ απολαυστικό στο Ξυλόκαστρο επιλέγωντας ένα από τα πολύ καλά εστιατόρια, ταβέρνες, μεζεδοπωλεία του Ξυλοκάστρου με απολαυστικές τοπικές συνταγές και ντόπια υλικά.
restaurant

line

“Ακρωτήρι” Restaurant – Cafe Παραλία Συκιάςakrotirilogo

Το εστιατόριο “Ακρωτήρι” στην παραλία της Συκιάς, σας ταξιδεύει σε γεύσεις που εκπλήσσουν τον ουρανίσκο σας. Κρεατικά και Θαλασσινά πιάτα, φρέσκο ψάρι και πρωτότυπα σερβιρισμένοι ουζομεζέδες σε  ένα φιλόξενο στέκι που θυμίζει Ελλάδα. Η ποιότητα και τα φρέσκα ντόπια υλικά, ψάρια, θαλασσινά, κρέας, λαχανικά, μαγειρεμένα με τις πιο νόστιμες παραδοσιακές συνταγές έχουν ανάγει το “Ακρωτήρι” σ’ένα από τα καλύτερα εστιατόρια τις ευρύτερης περιοχής του Ξυλοκάστρου και σημείο αναφοράς για τους λάτρεις του καλού φαγητού.

Παραλία Συκιάς

Τηλ: 27430 61664

line

“Είρωνες και Οινοπότες” Ταβέρνα στα Μετρτικέϊκα Ξυλόκαστρο

Αν αναζητάτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης σε ένα όμορφο περιβάλλον με φιλική εξυπηρέτηση, μπορείτε να έρθετε στο σωστό μέρος!
ΕΙΡΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΠΟΤΕΣ παραδοσιακή ταβέρνα δίπλα στο Ξυλόκαστρο στα Μερτικέϊκα.
Θα ζήσετε μία εμπειρία νοστιμιάς με σεβασμό στην παράδοση και στην ποιότητα. Χορταστικές μερίδες και πρόθυμη εξυπηρέτηση στην παραδοσιακή ΤΑΒΕΡΝΑ ΕΙΡΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΠΟΤΕΣ ανεβαίνοντας στο δρόμο από Ξυλόκαστρο προς Τρίκαλα περίπου ένα χιλιόμετρο. 

Μερτικέϊκα Ξυλοκάστρου

(+30) 6945346303

(+30) 2743027396

line

“Ελλαδικό” – Μεζεδοπωλείο Ξυλόκαστροelladikologo

Το Ελλαδικό, ένα από τα πρώτα μεζεδοπωλεία στο Ξυλόκαστρο με εξαιρετική ποιοτική κουζίνα και μεγάλη ποικιλία από μεζέδες και κάθε λογής γευστικά φαγητά. Η εποχή που ζούμε δημιουργεί την ανάγκη να έρθουμε όλο και ποιο κοντά… Στο τραπέζι με το φαγητό οι άνθρωποι μοιράζονται την ωραιότερη απόλαυση της ζωής.. επικοινωνούν τρώγοντας με ουσιαστικό τρόπο. Η σχέσεις μας μαζί με όλα χρειάζονται κι ένα τραπέζι καλό φαγητό, που μέσα από εκεί μπορεί να βρει την ειλικρινή ταυτότητα ο ένα ς του άλλου.

Κ. Καραμανλή & Αραβαντικνού 1

Ξυλόκαστρο 20400 – Τηλ: 2743028238

email: info@elladikomezedopoleio.gr

line

«Το Στέκι» Μεζεδοπωλείο Παραλία Συκιάςsteki_logo

Στην όμορφη παραλία της Συκιάς μόλις 1 χλμ. από το Ξυλόκαστρο,θα συναντήσετε το Στέκι του καλού φαγητού και των σπιτικών μεζέδων. Ψαρικά ή κρεατικά πάντα φρέσκα και καλομαγειρεμένα καθώς και μεγάλη ποικιλία ορεκτικών σας περιμένουν να τα απολαύσετε στην ζεστή ατμόσφαιρα που έχουμε δημιουργήσει για σας και την παρέα σας.  Καλό κρασί, μπυρίτσα ή ουζάκι, όποια κι αν είναι η προτίμησή σας είμαστε πάντα στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο για να γίνει το κατάστημά μας και δικό σας Στέκι.

Παραλία Συκιάς

Τηλ: 2743023380

line

“Φοίνικες” Εστιατόριο Παραλία Συκιάςfoinikes_logo

Σε μικρή απόσταση από την Αθήνα, δίπλα στο πανέμορφο Ξυλόκαστρο, υπάρχει η πιο ωραία παραλία του Κορινθιακού κόλπου, η Συκιά. Η περιοχή προσφέρεται για ευχάριστους παραλιακούς περιπάτους στα μεγάλα πεζοδρόμια καθώς και στο υπέροχο δάσος του Πευκιά που ενώνει την Συκιά με το Ξυλόκαστρο. Στο μέσο της παραλίας της Συκιάς, υπάρχει η οικογενειακή ταβέρνα “ΦΟΙΝΙΚΕΣ” που προσφέρει σπιτικά φαγητά μαγειρευμένα από τους ίδιους τοτς ιδιοκτήτες. Επιπλέον θα βρείτε φρέσκο ψάρι και κρέας στα κάρβουνα.

Παραλία Συκιάς

Τηλ: +30 27430-23350

line

Σχόλια Facebook

Σχόλια

About the author

View all articles by admin









Σε απόσταση αναπνοής από το Ξυλόκαστρο βρίσκονται τα Τρίκαλα Κορινθίας με πολύ καλά οργανωμένους ξενώνες, ξενοδοχεία με δυνατότητα πολυτελούς διαμονής καθώς και ταβέρνες, cafe- bar και διάφορα άλλα καταστήματα παραδοσιακών προϊόντων στα γραφικά Τρίκαλα Κορινθίας!