Παροχή υπηρεσιών

Τρίτη 13th, Σεπτέμβριος 2016 / 18:16 Written by

Βρείτε όλα τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών στο Ξυλόκαστρο:
ypiresion'

 

line

Κομμωτήριο Ellikommotirioellilogo

Το Κομμωτήριο Elli hair care λειτουργεί σε ένα μοντέρνο και ανακαινισμένο χώρο. Στο κομμωτήριό μας στο Ξυλόκαστρο  κάνουμε την πολυτέλεια προσιτή και της υπηρεσίες μας να έχουν φιλική τιμή. Με 10ετή εμπειρία στο χώρο και έχοντας εκπαιδευτεί και στης ακαδημίες του εξωτερικού παρέχουμε υψηλή ποιότητα στης παροχές μας. Σας περιμένουμε σύντομα κοντά μας για να γνωρίσετε το χώρο μας, τις υπηρεσίες μας και τους συνεργάτες μας.

Κομμωτήρια Ξυλόκαστρο

Πάροδος Τρικάλων
Ξυλόκαστρο Κορινθίας 20400 – Τηλ: 27430 27238
email: kommotirio.elli@gmail.com

line

Κομμωτήριο “Νίκη” Ξυλόκαστροkommotirionikilogo

Το κομμωτήριο Νίκη στο Ξυλόκαστρο που βρίσκεται Κ. Τσαλδάρη 80, ένα από τα πλέον γνωστα κομμωτήρια στο Ξυλόκαστρο, διαθέτει άνετο και φιλικό περιβάλλον με σύγχρονο εξοπλισμό για να καλύψει τις ανάγκες και των πιό απαιτητικών πελατών. Η πολυετή πείρα, η γνώση στο χώρο της κομμωτικής τέχνης και η εξειδίκευση στο χώρο της περιποίησης των μαλλιών  το αναδεικνύει ως ένα από τα καλύτερα κομμωτήρια στο Ξυλόκαστρο. Μια επίσκεψη αρκεί ώστε να απολαύσετε μοναδικές υπηρεσίες. Η ενημέρωση με τακτικά σεμινάρια πάνω σε θέματα κομμωτικής, νέες μεθόδους καθώς και νεοαφιχθείσες τάσεις στη μόδα του Hair style  είναι η εγγύηση για το καλύτερο αποτέλεσμα. Όλα τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών είναι διαλεγμένα από τις καλύτερες εταιρείες στο χώρο του κομμωτηρίου.

Νίκη Καπώρη

Κ. Τσαλδάρη 80 Ξυλόκαστρο

Τηλ: 2743025549

 

line

Κουρείο “Barberos” στο Ξυλόκαστροlogo-barberos

Το “Κουρείο Barberos” στο Ξυλόκαστρο αναλαμβάνει την περιποίηση της κόμμωσης μικρών και μεγάλων με ιδιαίτερη προσοχή στην αισθητική.

Κούρεμα για όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες με εξειδίκευση στο αντρικό κούρεμα.

Νέο και πολλά υποσχόμενο κομμωτήριο στην πόλη του Ξυλοκάστρου ξεκινά την πορεία του, χαρίζοντας ομορφιά και αισθητική σε όσους το επιθυμούν.

Ξυλόκαστρο, Π.Τσαλδάρη 23 (πλησίον φούρνου Γκίνη)
Τηλέφωνο: 27430 96350
email: kostisfg@hotmail.com

line

Ταξί Ξυλοκάστρου Γκίκας Σωτήρης & Γιάννηςgikas_logo

Αναλαμβάνουμε δρομολόγια σε όλη την Ελλάδα με αυτοκίνητο Ταξί Mercedes E220 cdi. Άνετοι χώροι και καθίσματα, κλιματισμός, ΔΩΡΕΑΝ χρήση internet κατά τη διαδρομή με ενσωματωμένο ιδιόκτητο tablet.
Μέλος του Taxiplon:

Ξυλόκαστρο

Τηλ: 6945162144 – 6977 349682

line

Ταξί Ξυλοκάστρου Μπάτος Χρήστος & Κώσταςlogo1

Το ταξί Ξυλοκάστρου Μπάτος Χρήστος και Κώστας οδηγείται από κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό με χρόνια εμπειρίας στον χώρο πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει και ικανοποιήσει κάθε είδους ανάγκη μετακίνησης.
Επιλέξτε εμάς για την ευκολία και την ταχύτητα στην μετακίνηση χωρίς να γίνονται εκπτώσεις στην ασφάλεια και την άνεση του ταξιδιού . Το ταξί Ξυλοκάστρου Μπάτος Χρήστος και Κώστας διαθέτει όλες τις ανέσεις όπως κλίμα και υπηρεσία διαδικτύου κατά την διάρκεια του ταξιδιού, διαθέτουμε πολλές δυνατότητες μετακινήσεων όπως κλήση με ραντεβού, μεταφορά από Ξυλόκαστρο προς αεροδρόμια, λιμάνια , ημερήσιες εκδρομές, περιηγήσεις , μεταφορές σε νοσοκομεία και εξεταστικά κέντρα, μεταφορά παιδιών, μεταφορές ασυνόδευτων δεμάτων. Είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε και να παρέχουμε κάθε δυνατή υποστήριξη στις μετακινήσεις σας όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.
Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για όποια απορία έχετε η για κάθε πληροφορία που σας ενδιαφέρει και εμείς με την σειρά μας θα σας απαντήσουμε άμεσα και θα σας ενημερώσουμε για το κόστος και την διαθεσιμότητα.

Ξυλόκαστρο

Μπάτος Χρήστος & Κώστας

Τηλ: 6948646458

email: mpatoskostas@gmail.com

line

Ταξί Δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης «Βούλα εν ΤΑΧΙ»fb

Εξυπηρετούμε Νομούς Αττικής, Κορινθίας, Αχαΐας, Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, Λιμάνια Πειραιά, Ραφήνας, Πάτρας. Με τα υπερσύγχρονα Ταξί Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης αυτοκίνητά μας αναλαμβάνουμε περιηγήσεις σε Αρχαιολογικούς χώρους, Αξιοθέατα, Τουριστικούς προορισμούς.

 Τηλ: +302743025250

Κιν: +306947844847

line

Πλυντήριο αυτοκίνητων Ξυλόκαστρο EKO-CAR-WASHeko-cars-logo

Το πλυντήριο αυτοκινήτων EKO-CAR-WASH στο Ξυλόκαστρο, μια επιχείρηση που ασχολείται αποκλειστικά με τον καθαρισμό και την περιποίηση των αυτοκινήτων, δίνει νέα διάσταση στο χώρο, προσέχοντας το δικό σας αυτοκίνητο σαν να είναι μοναδικό.

Πατρών 17 – 19 Ξυλόκαστρο

Άγγελος Καππάτος Τηλ: 6977570392

Email: aggeloskapatos1@gmail.com

line

Κάμερες Ασφαλείας – Συστήματα Παρακολούθησης HDTVI και CCTV Ξυλόκαστρο, Κιάτο, Κόρινθος, Δερβένι Κορινθία logo-bouras-sss

Τα συστήματα παρακολούθησης, καταγραφής και απομακρυσμένης μετάδοσης αποτελούν έναν από τους τρόπους επιτήρησης χώρων μέσω ενός κυκλώματος τηλεόρασης CCTV, HDTVI, η χρήση των οποίων είναι συνεχώς αυξανόμενη για την περιοχή του Ξυλόκαστρου, Κιάτου, Κόρινθου & Δερβένι Κορινθίας. Τα συστήματα παρακολούθησης είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ολοκλήρωση του συστήματος ασφαλείας. Οι νέες τεχνολογίες στο CCTV και HDTVI δίνουν την δυνατότητα τοπικής ή απομακρυσμένης παρακολούθησης και διαχείρισης εικόνας, ήχου και δεδομένων με αυτόματη ψηφιακή καταγραφή γεγονότων σε αρχεία ηλεκτρονικής μορφής. Δημιουργούν προϋποθέσεις διασύνδεσης με το σύστημα ασφαλείας που μπορεί να φτάσει να λειτουργεί σαν ενιαίο σύστημα, ώστε να δίνουν συναγερμό κατά την παρουσία συμβάντος και με το σύστημα επικοινωνίας για την άμεση ειδοποίηση ή την απομακρυσμένη παρακολούθηση. Η ανάγκη για προστασία και επιτήρηση σε κάθε χώρο έχει καταστήσει τα συστήματα καταγραφής και παρακολούθησης πλέον αναγκαία. Η SSS καλύπτει ολόκληρο το φάσμα απαιτήσεων και είμαστε σε θέση να εξοπλίσουμε με Κλειστό Κύκλωμα Τηλεόρασης (CCTV HDTVI) οικίες, καταστήματα, μεγάλες εμπορικές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις, καθώς και χώρους όπως πρατήρια πώλησης καυσίμων, χώροι στάθμευσης κ.λπ.

Ξυλόκαστρο Κορινθίας

Μπούρας Δημήτρης

Τηλ: +306946123699

email: dibouras@hotmail.gr

line

Σχόλια Facebook

Σχόλια

About the author

View all articles by admin









Σε απόσταση αναπνοής από το Ξυλόκαστρο βρίσκονται τα Τρίκαλα Κορινθίας με πολύ καλά οργανωμένους ξενώνες, ξενοδοχεία με δυνατότητα πολυτελούς διαμονής καθώς και ταβέρνες, cafe- bar και διάφορα άλλα καταστήματα παραδοσιακών προϊόντων στα γραφικά Τρίκαλα Κορινθίας!