Σπίτι – Κατασκευές

Πέμπτη 05th, Ιούλιος 2012 / 12:59 Written by

home_construction_xylokastro

line

Pavlin Ndrecaj ( Παύλος ) χτίσιμο πέτρας, κατασκευές κτιρίων πέτρας Ξυλόκαστρο – Κορινθία

Ο Pavlin Ndrecaj ( Παύλος ) και το προσωπικό του δημιουργεί σπίτια, κτίρια και διάφορες κατασκευές χτισμένα με τρόπο παραδοσιακής τεχνικής πέτρινων τοιχωμάτων χρησιμοποιώντας πέτρα κομμένη στο χέρι, εργασία που παραμένει η καλύτερη τεχνική αυτή την τεχνική σαν παραδοσιακό χτίσιμο πέτρινων σπιτιών.
Επίσης αναλαμβάνει επισκευές διατηρητέων κτιρίων, επενδύσεις παλαιών τούβλων, επενδύσεις τζακιών, κατασκευές σε παραδοσιακές βρύσες, πέτρινα δάπεδα κ.τ.λ.π.
Τις επιφάνειες των πέτρινων κατασκευών τις αρμολογεί με μυστρί ώστε να υπάρχει ένα όμορφο και αρμονικό αποτέλεσμα.
Αναλαμβάνει Λιθοδόμηση σε όλη την Ελλάδα

( Παύλος ) Pavlin Ndrecaj

Χτίσιμο πέτρας

Τηλ: 6997642933

line

Στάθης Τριανταφύλλου Ανακαινίσεις κατοικιών, διαμερισμάτων, καταστημάτων Κορινθία – Αττικήlogo_triantafyllou

Η ποιοτική ανακαίνιση και το οικονομικό κόστος είναι αυτό που χαρακτηρίζει την εταιρία Στάθης Τριανταφύλλου & συνεργάτες. Η πολυετής εμπειρία στον χώρο των κατασκευών και η γνώση εγγυώνται το άριστο αποτέλεσμα σε κάθε τύπο ανακαίνισης, μονοκατοικίας, διαμερίσματος,  επαγγελματικών χώρων, καταστημάτων, εξωτερικών χώρων. Εμπιστευθείτε την ανακαίνιση του σπιτιού σας, του διαμερίσματος, του καταστήματος σας στην εταιρία Στάθης Τριανταφύλλου & συνεργάτες για ποιοτικό, οικονομικό και γρήγορο αποτέλεσμα. Αναλαμβάνει εργασίες ανακαίνισης κατοικιών στο Νομό Κορινθίας, Ξυλόκαστρο, Κιάτο, Βραχάτι, Κόρινθος, Δερβένι, Νεμέα αλλά και σε Αθήνα, Νομό Αττικής και σε κάθε γωνιά της Ελλάδας κατόπιν συνεννόησης. Κάντε ένα παντοτινό δώρο στον εαυτό σας και την οικογένειά σας από 3900€. Νέα μοντέρνα κουζίνα και πλήρες ολοκαίνουριο μπάνιο σε ένα 4ήμερο!
Ολοκληρωμένη ανακαίνιση – ανακατασκευή κάθε είδους με το κλειδί στο χέρι από 290€/τ.μ. με άριστο συντονισμό εργασιών και σε χρόνο …ρεκόρ!

Στάθης Τιανταφύλλου & συνεργάτες

Ξυλόκαστρο: +30 2743026142

Αθήνα: +30 210 68554173 – 2106846015

Κινητό: 6945 908070

info@triantafyllou-stathis.com

www.triantafyllou-stathis.com

 

line

Σχόλια Facebook

Σχόλια

About the author

View all articles by admin

Σε απόσταση αναπνοής από το Ξυλόκαστρο βρίσκονται τα Τρίκαλα Κορινθίας με πολύ καλά οργανωμένους ξενώνες, ξενοδοχεία με δυνατότητα πολυτελούς διαμονής καθώς και ταβέρνες, cafe- bar και διάφορα άλλα καταστήματα παραδοσιακών προϊόντων στα γραφικά Τρίκαλα Κορινθίας!