Στάθης Τριανταφύλλου Ανακαινίσεις κατοικιών, διαμερισμάτων, καταστημάτων Ξυλόκαστρο. Κιάτο, Βραχάτι, Κόρινθος, Δερβένι, Νεμέα, Αττική, Αθήνα

Τετάρτη 14th, Αύγουστος 2013 / 12:06 Written by
Στάθης Τριανταφύλλου Ανακαινίσεις κατοικιών, διαμερισμάτων, καταστημάτων Ξυλόκαστρο. Κιάτο, Βραχάτι, Κόρινθος, Δερβένι, Νεμέα, Αττική, Αθήνα

Υλοποιούμε ανακαινίσεις σε Κορινθία – Αττική

Η ποιοτική ανακαίνιση και το οικονομικό κόστος είναι αυτό που χαρακτηρίζει την εταιρία Στάθης Τριανταφύλλου & συνεργάτες.
Η πολυετής εμπειρία στον χώρο των κατασκευών και η γνώση εγγυώνται το άριστο αποτέλεσμα σε κάθε τύπο ανακαίνισης, μονοκατοικίας, διαμερίσματος,  επαγγελματικών χώρων, καταστημάτων, εξωτερικών χώρων. Εμπιστευθείτε την ανακαίνιση του σπιτιού σας, του διαμερίσματος, του καταστήματος σας στην εταιρία Στάθης Τριανταφύλλου & συνεργάτες για ποιοτικό, οικονομικό και γρήγορο αποτέλεσμα. Αναλαμβάνει εργασίες ανακαίνισης κατοικιών στο Νομό Κορινθίας, Ξυλόκαστρο, Κιάτο, Βραχάτι, Κόρινθος, Δερβένι, Νεμέα αλλά και σε Αθήνα, Νομό Αττικής και σε κάθε γωνιά της Ελλάδας κατόπιν συνεννόησης.
Κάντε ένα παντοτινό δώρο στον εαυτό σας και την οικογένειά σας από 3900€. Νέα μοντέρνα κουζίνα και πλήρες ολοκαίνουριο μπάνιο σε ένα 4ήμερο!
Ολοκληρωμένη ανακαίνιση – ανακατασκευή κάθε είδους με το κλειδί στο χέρι από 290€/τ.μ. με άριστο συντονισμό εργασιών και σε χρόνο …ρεκόρ!

triantafyllou2

Οι δραστηριότητες του Τεχνικού γραφείου είναι:
•    Ανακαινίσεις κατοικιών, διαμερισμάτων, καταστημάτων, επαγγελματικών χώρων
•    Ηλεκτρονική ταυτότητα κτιρίου
•    Νέος νόμος τακτοποίησης αυθερέτων
•    Τοπογραφικά ΕΓΣΑ 87
•    Βεβαιώσεις ενεργειακής απόδοσης ΠΕΑ
•    Πράσινες στέγες
•    Θερμική θωράκιση κτιρίου
•    Υγρομονώσεις – Θερμομονώσεις

Συνεργάτες

ΤΡΟΙΑ ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΤΡΟΙΑ ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ – Facebook
ΤΡΟΙΑ ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ – LinkedIn
DARE Studio
BIMit Studio

Στάθης Τιανταφύλλου & συνεργάτες

Ξυλόκαστρο: +30 2743026142

Κινητό: 6945 908070

email: stathis.triantafyllou@gmail.com

http://anakainiseis.triantafyllou-stathis.gr/

Σχόλια Facebook

Σχόλια

About the author

View all articles by admin









Σε απόσταση αναπνοής από το Ξυλόκαστρο βρίσκονται τα Τρίκαλα Κορινθίας με πολύ καλά οργανωμένους ξενώνες, ξενοδοχεία με δυνατότητα πολυτελούς διαμονής καθώς και ταβέρνες, cafe- bar και διάφορα άλλα καταστήματα παραδοσιακών προϊόντων στα γραφικά Τρίκαλα Κορινθίας!