Παιδική θεατρική παράσταση «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» Τρίτη 23 Ιουλίου Ώρα 21.00

Δευτέρα 22nd, Ιούλιος 2013 / 09:23 Written by
Παιδική θεατρική παράσταση «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» Τρίτη 23 Ιουλίου Ώρα 21.00

Παιδική θεατρική παράσταση «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» Τρίτη 23 Ιουλίου Ώρα 21.00

main

Ανοιχτό Θέατρο Βασίλης Γεωργιάδης   | Τρίτη 23 Ιουλίου Ώρα 21.00

Παιδική θεατρική παράσταση «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» του Ζαν Κοκτώ σε ελεύθερη διασκευή του Γιάννη Λιούμπη.

Είσοδος 8€

Στα πλαίσια της γενικότερης προσπάθειας αναβάθμισης του παιδικού Θεάτρου η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΔΙΑΣΤΑΣΗ» παρουσιάζει το διαχρονικό παραμύθι του ΖΑΝ ΚΟΚΤΩ «Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ» σε ελεύθερη διασκευή του Γιάννη Λιούμπη.

Είναι ένα παραμύθι πού όποτε παίζεται γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και προσφέρει απλόχερα σε κάθε παιδί γέλιο , χαρά μα και συγκίνηση…Τα μηνύματα του έργου είναι πολλά και ενδιαφέροντα.

Συντελεστές του έργου: Η Σκηνοθεσία και η διασκευή  είναι του γνωστού δημοσιογράφου  Γιάννη Λιούμπη , πού είναι και η ψυχή της ομάδας. Την εκπληκτική μουσική του έργου έχει συνθέσει ο αξέχαστος  μουσικός Άκης Λυμούρης , οι στίχοι των τραγουδιών είναι της Ερης Παπαιωάννου   οι χορογραφίες είναι της Ανδιάννας Ρωμανού   και τα κοστούμια επιμελήθηκε η Δήμητρα Λινάρδου.

Παίζουν  οι  ηθοποιοί  : Ανδριάννα Ρωμανού , Γιάννης Τσούκας , Χρήστος Σχοινάς , Ολγα Στέφου, Λευτέρης Παπαδημητρίου , Νιόβη Ιωάννου και σε ένα χαρακτηριστικό ρόλο ο  Γιάννης Λιούμπης.
Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3-15 χρονών , αλλά βλέπετε ευχάριστα από όλες τις ηλικίες.

Πρέπει να σας τονίσουμε ότι δουλέψαμε όλοι μαζί με πολύ όρεξη για την πραγματοποίηση αυτής της παράστασης και δεν λυπηθήκαμε τα έξοδα γιατί θέλαμε ένα σωστό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.
Κύριος στόχος μας είναι να δώσουμε την πραγματική θέση και κύρος του παιδικού θεάτρου.

Μετά την επιτυχημένη πορεία  πού γνώρισε η θεατρική παράσταση τον χειμώνα στο Θέατρο «ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΑΙΗ», αποφασίσαμε να τον εντάξουμε και στις καλοκαιρινές εξορμήσεις μας.
Η τιμή του εισιτηρίου ορίζεται στα 8 ευρώ και προτεινόμενη ημερομηνία , αν είναι δυνατόν

Σχόλια Facebook

Σχόλια

About the author

View all articles by admin









Σε απόσταση αναπνοής από το Ξυλόκαστρο βρίσκονται τα Τρίκαλα Κορινθίας με πολύ καλά οργανωμένους ξενώνες, ξενοδοχεία με δυνατότητα πολυτελούς διαμονής καθώς και ταβέρνες, cafe- bar και διάφορα άλλα καταστήματα παραδοσιακών προϊόντων στα γραφικά Τρίκαλα Κορινθίας!