“Φοίνικες” Εστιατόριο Παραλία Συκιάς

Παρασκευή 12th, Ιούλιος 2013 / 10:21 Written by
“Φοίνικες” Εστιατόριο Παραλία Συκιάς

 

foinikes

Σε μικρή απόσταση από την Αθήνα, δίπλα στο πανέμορφο Ξυλόκαστρο, υπάρχει η πιο ωραία παραλία του Κορινθιακού κόλπου, η Συκιά. Η περιοχή προσφέρεται για ευχάριστους παραλιακούς περιπάτους στα μεγάλα πεζοδρόμια καθώς και στο υπέροχο δάσος του Πευκιά που ενώνει την Συκιά με το Ξυλόκαστρο. Στο μέσο της παραλίας της Συκιάς, υπάρχει η οικογενειακή ταβέρνα “ΦΟΙΝΙΚΕΣ” που προσφέρει σπιτικά φαγητά μαγειρευμένα από τους ίδιους τοτς ιδιοκτήτες. Επιπλέον θα βρείτε φρέσκο ψάρι και κρέας στα κάρβουνα.

foinikes1foinikes2 foinikes3 foinikes4 foinikes5 foinikes6 foinikes7 foinikes8 foinikes9 foinikes10 foinikes11 foinikes12

Παραλία Συκιάς

Τηλ: +30 27430-23350

Σχόλια Facebook

Σχόλια

About the author

View all articles by admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.









Σε απόσταση αναπνοής από το Ξυλόκαστρο βρίσκονται τα Τρίκαλα Κορινθίας με πολύ καλά οργανωμένους ξενώνες, ξενοδοχεία με δυνατότητα πολυτελούς διαμονής καθώς και ταβέρνες, cafe- bar και διάφορα άλλα καταστήματα παραδοσιακών προϊόντων στα γραφικά Τρίκαλα Κορινθίας!