Τηλεοπτική εκπομπή “Πάμε Ελλάδα” στο Ξυλόκαστρο

Πέμπτη 01st, Σεπτέμβριος 2016 / 10:05 Written by
Τηλεοπτική εκπομπή “Πάμε Ελλάδα” στο Ξυλόκαστρο

Pame Ellada logo small

Είναι μερικά ραντεβού που δεν χρειάζονται υπενθύμιση.

Η εκπομπή “Πάμε Ελλάδα” είναι μαζί σας κάθε εβδομάδα για να σας ταξιδεύει στις ομορφιές του τόπου μας.

Στόχος η καταγραφή της καθημερινότητας, ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο σημείο της χώρας, αλλά και του μηνύματος ότι η ζωή μακριά από τα αστικά κέντρα χτίζεται με τόλμη και έμπνευση.

Με πυξίδα τον άνθρωπο και προορισμό την ελληνική περιφέρεια, η εκπομπή “Πάμε Ελλάδα” μέσα από τοπία ξεναγήσεις και συνεντεύξεις σας υπενθυμίζει πόσο πλούσια και όμορφη είναι η χώρα μας .

Σε ένα ακόμα ταξίδι μας θα επισκεφτούμε την όμορφη πόλη σας, δείχνοντας παράλληλα την έντονη συναίσθηση της φιλοξενίας της.

Στα πλαίσια λοιπόν αυτού του οδοιπορικού που ετοιμάζουμε για τον τόπο σας, θα είναι μεγάλη μας τιμή να μας στηρίξετε με την συνεργασία και την βοήθειά σας, έτσι ώστε να δει όλη η Ελλάδα τις φυσικές του ομορφιές και τον πολιτισμό που έχει να μας αναδείξει.

Η εκπομπή “Πάμε Ελλάδα” προβάλλεται από το Aθηναϊκό Channel 9 , αλλά και από διάφορα περιφερειακά κανάλια σε όλη την Ελλάδα, καθώς και σε δικό σας τοπικό κανάλι.

Με εκτίμηση,

Για την εκπομπή “Πάμε Ελλάδα”

Σχόλια Facebook

Σχόλια

About the author

View all articles by admin









Σε απόσταση αναπνοής από το Ξυλόκαστρο βρίσκονται τα Τρίκαλα Κορινθίας με πολύ καλά οργανωμένους ξενώνες, ξενοδοχεία με δυνατότητα πολυτελούς διαμονής καθώς και ταβέρνες, cafe- bar και διάφορα άλλα καταστήματα παραδοσιακών προϊόντων στα γραφικά Τρίκαλα Κορινθίας!