Κέντρο Μπαταρίας και Λιπαντικών Ευσταθόπουλος Ξυλόκαστρο, Μπαταρίες, Λάδια, Φίλτρα, Αξεσουάρ

Πέμπτη 03rd, Οκτώβριος 2013 / 21:39 Written by
Κέντρο Μπαταρίας και Λιπαντικών Ευσταθόπουλος Ξυλόκαστρο, Μπαταρίες, Λάδια, Φίλτρα, Αξεσουάρ

efstathopouloslogo

Στο νέο κατάστημα Κέντρο Μπαταρίας και Λιπαντικών Ευσταθόπουλος στο Ξυλόκαστρο μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από μπαταρίες αυτοκινήτων, σκαφών, βαρέων οχημάτων, μοτοσυκλετών, συναγερμών αλλά και για κάθε χρήση. Επίσης διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε λάδια αυτοκινήτων για κάθε τύπο & φορτηγών. Φίλτρα αυτοκινήτων παντός τύπου ( Ι.Χ. , φορτηγά, και βαρέα οχήματα ). Η ποιότητα που διακρίνει τα προϊόντα μας  και τις εταιρίες που αντιπροσωπεύουμε, όσο και η αξιοπιστία μας στην υποστήριξη και τους χρόνους παράδοσης είναι ο βασικός παράγοντας να εμπιστευθείτε την αλλαγή της μπαταρίας σας, των λαδιών και των φίλτρων του οχήματος σας δημιουργώντας έτσι μια σχέση εμπιστοσύνης.

Το Κέντρο Μπαταρίας και Λιπαντικών Ευσταθόπουλος στο Ξυλόκαστρο αναλαμβάνει τη διάγνωση και την αλλαγή της μπαταρίας και τη ΔΩΡΕΑΝ αλλαγή των λαδιών του οχήματος σας σε σύντομο χρόνο. Εξειδικευμένος μηχανικός έρχεται στο χώρο που έχει μείνει το όχημα κάνει τη διάγνωση με ειδική μέτρηση και το βάζει μπροστά με φορητή μπαταρία.

in1 in2 in4 in5 in6 in7 in8 in9

out1 out2 out3 out4 out5 out6 out7 out8

Μεγάλη ποικιλία σε όλες τις μάρκες λιπαντικών & μπαταριών!

oil winnercepsa

Πώληση χονδρική λιανική.

Επίσης διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε αξεσουάρ αυτοκινήτων.

Ξυλόκαστρο Πατρών 15

Τηλ: 2743024900 – 6945 293121

email: batteries@hotmail.gr

Σχόλια Facebook

Σχόλια

About the author

View all articles by admin

Σε απόσταση αναπνοής από το Ξυλόκαστρο βρίσκονται τα Τρίκαλα Κορινθίας με πολύ καλά οργανωμένους ξενώνες, ξενοδοχεία με δυνατότητα πολυτελούς διαμονής καθώς και ταβέρνες, cafe- bar και διάφορα άλλα καταστήματα παραδοσιακών προϊόντων στα γραφικά Τρίκαλα Κορινθίας!