Ταξί Ξυλοκάστρου Μπάτος Χρήστος & Κώστας

Παρασκευή 29th, Ιανουάριος 2016 / 15:23 Written by
Ταξί Ξυλοκάστρου Μπάτος Χρήστος & Κώστας

Ταξί Ξυλοκάστρου Μπάτος Χρήστος & Κώστας

+306948646458

Το ταξί Ξυλοκάστρου Μπάτος Χρήστος και Κώστας οδηγείται από κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό για ταξί ξυλοκάστρου, με χρόνια εμπειρίας στον χώρο πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει και ικανοποιήσει κάθε είδους ανάγκη μετακίνησης με ταξί στο Ξυλόκαστρο.

Επιλέξτε εμάς για την ευκολία και την ταχύτητα στην μετακίνηση με ταξί στο ξυλόκαστρο χωρίς να γίνονται εκπτώσεις στην ασφάλεια και την άνεση του ταξιδιού . Το ταξί Ξυλοκάστρου Μπάτος Χρήστος και Κώστας διαθέτει όλες τις ανέσεις όπως κλίμα και υπηρεσία διαδικτύου κατά την διάρκεια του ταξιδιού, διαθέτουμε πολλές δυνατότητες μετακινήσεων όπως κλήση με ραντεβού, μεταφορά από Ξυλόκαστρο προς αεροδρόμια, λιμάνια , ημερήσιες εκδρομές, περιηγήσεις , μεταφορές σε νοσοκομεία και εξεταστικά κέντρα, μεταφορά παιδιών, μεταφορές ασυνόδευτων δεμάτων. Είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε και να παρέχουμε κάθε δυνατή υποστήριξη στις μετακινήσεις σας όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για όποια απορία έχετε η για κάθε πληροφορία που σας ενδιαφέρει και εμείς με την σειρά μας θα σας απαντήσουμε άμεσα και θα σας ενημερώσουμε για το κόστος και την διαθεσιμότητα.

Ξυλόκαστρο

Μπάτος Χρήστος & Κώστας

Τηλ: +306948646458

email: mpatoskostas@gmail.com

Σχόλια Facebook

Σχόλια

About the author

View all articles by admin









Σε απόσταση αναπνοής από το Ξυλόκαστρο βρίσκονται τα Τρίκαλα Κορινθίας με πολύ καλά οργανωμένους ξενώνες, ξενοδοχεία με δυνατότητα πολυτελούς διαμονής καθώς και ταβέρνες, cafe- bar και διάφορα άλλα καταστήματα παραδοσιακών προϊόντων στα γραφικά Τρίκαλα Κορινθίας!