Ματσούνης «ΦΡΟΥΤΑΓΟΡΑ» Μανάβικο στο Ξυλόκαστρο

Παρασκευή 30th, Αύγουστος 2013 / 10:49 Written by
Ματσούνης «ΦΡΟΥΤΑΓΟΡΑ» Μανάβικο στο Ξυλόκαστρο

Ματσούνης «ΦΡΟΥΤΑΓΟΡΑ» Μανάβικο στο Ξυλόκαστρο

matsounis_logo

Η «ΦΡΟΥΤΑΓΟΡΑ» Ματσούνης είναι δίπλα σας στο κέντρο του Ξυλοκάστρου εδώ και  πολλά χρόνια προσφέροντας φρέσκα φρούτα, λαχανικά, όσπρια, παραδοσιακά προϊόντα, οπωροκηπευτικά και γενικώς όλα τα είδη μαναβικής πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές και σε άριστη ποιότητα.

Τα προϊόντα προέρχονται από τους καλύτερους Έλληνες και ντόπιους παραγωγούς πάντα φρέσκα και διαλεχτά. Η οικειότητα και η φιλική  εξυπηρέτηση είναι αυτό που θα ικανοποιήσει κάθε ανάγκη σας.

Το μανάβικό Ματσούνης στο Ξυλόκαστρο διαθέτει όλα τα είδη μαναβικής και σε τιμές χονδρικής για εστιατόρια, ταβέρνες, ξενοδοχεία και κάθε επαγγελματικό χώρο και κάνει διανομή σε όλη την περιοχή άμεσα κατόπιν παραγγελίας.

20% έκπτωση στους ανέργους
στα είδη μαναβικής με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας!

matsounis13 matsounis14 matsounis15 matsounis16 matsounis17 matsounis18 matsounis19 matsounis20

matsounis1matsounis2 matsounis3 matsounis4 matsounis5 matsounis6 matsounis7 matsounis8 matsounis9 matsounis10 matsounis11 matsounis12

Προϊόντα που θα βρείτε όλο τον χρόνο φρέσκα:
• Φρούτα
• Λαχανικά
• Όσπρια
• Παραδοσιακά προϊόντα
• Κρασιά

Φρουταγορά Ματσούνης Ξυλόκαστρο

Κ. Τσαλδάρη & Νοταρά 128

Τηλ: 27430 24378 – 6936 966394

Σχόλια Facebook

Σχόλια

About the author

View all articles by admin









Σε απόσταση αναπνοής από το Ξυλόκαστρο βρίσκονται τα Τρίκαλα Κορινθίας με πολύ καλά οργανωμένους ξενώνες, ξενοδοχεία με δυνατότητα πολυτελούς διαμονής καθώς και ταβέρνες, cafe- bar και διάφορα άλλα καταστήματα παραδοσιακών προϊόντων στα γραφικά Τρίκαλα Κορινθίας!