Κομμωτήριο Νίκη Ξυλόκαστρο Κούρεμα, Χτένισμα, Βαφές μαλλιών

Τετάρτη 31st, Ιούλιος 2013 / 12:03 Written by
Κομμωτήριο Νίκη Ξυλόκαστρο Κούρεμα, Χτένισμα, Βαφές μαλλιών

nikilogo

Το κομμωτήριο Νίκη στο Ξυλόκαστρο που βρίσκεται Κ. Τσαλδάρη 80, ένα από τα πλέον γνωστα κομμωτήρια στο Ξυλόκαστρο, διαθέτει άνετο και φιλικό περιβάλλον με σύγχρονο εξοπλισμό για να καλύψει τις ανάγκες και των πιό απαιτητικών πελατών. Η πολυετή πείρα, η γνώση στο χώρο της κομμωτικής τέχνης και η εξειδίκευση στο χώρο της περιποίησης των μαλλιών  το αναδεικνύει ως ένα από τα καλύτερα κομμωτήρια στο Ξυλόκαστρο. Μια επίσκεψη αρκεί ώστε να απολαύσετε μοναδικές υπηρεσίες.

Η ενημέρωση με τακτικά σεμινάρια πάνω σε θέματα κομμωτικής, νέες μεθόδους καθώς και νεοαφιχθείσες τάσεις στη μόδα του Hair style  είναι η εγγύηση για το καλύτερο αποτέλεσμα.

kommotirioniki1kommotirioniki2 kommotirioniki3 kommotirioniki4 kommotirioniki5 kommotirioniki6 kommotirioniki7 kommotirioniki8 kommotirioniki9 kommotirioniki10 kommotirioniki11 kommotirioniki12

Όλα τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών είναι διαλεγμένα από τις καλύτερες εταιρείες στο χώρο του κομμωτηρίου.

kommotirioniki13

Υπηρεσίες:

  • Κούρεμα Γυναικείο – Αντρικό – Παιδικό
  • Χτενίσματα όλων των τύπων
  • Βαφές μαλλιών – ανταύγειες – ντεκαπάζ
  • Θεραπείες περιποίησης μαλλιών
  • Ισιωτική μαλλιών
  • Περμανάντ
  • Extensions – Τρέσες
  • Νυφικά χτενίσματα & για επίσημε εμφανίσεις

Στόχος του κομμωτηρίου Νίκη στο Ξυλόκαστρο είναι να αποκτήσετε το στυλ που ταιριάζει στην προσωπικότητα και την εμφάνιση σας με ένα αποτέλεσμα που θα εκφράζει τον χαρακτήρα σας και θα αποπνέει αυτοπεποίθηση!

Νίκη Καπώρη

Κ. Τσαλδάρη 80 Ξυλόκαστρο

Τηλ: 2743025549

κομμωτηρια ξυλοκαστρο

Σχόλια Facebook

Σχόλια

About the author

View all articles by admin









Σε απόσταση αναπνοής από το Ξυλόκαστρο βρίσκονται τα Τρίκαλα Κορινθίας με πολύ καλά οργανωμένους ξενώνες, ξενοδοχεία με δυνατότητα πολυτελούς διαμονής καθώς και ταβέρνες, cafe- bar και διάφορα άλλα καταστήματα παραδοσιακών προϊόντων στα γραφικά Τρίκαλα Κορινθίας!