“Καλαμάκι Bar” Σουβλάκια, Πίτες, Γύρο, Κεμπάπ, Delivery Ξυλόκαστρο

Δευτέρα 05th, Αύγουστος 2013 / 20:38 Written by
“Καλαμάκι Bar” Σουβλάκια, Πίτες, Γύρο, Κεμπάπ, Delivery Ξυλόκαστρο

kalamakilogo

Το κατάστημα “Καλαμάκι Bar” ξεκίνησε την λειτουργία του το καλοκαίρι του 2013, στην παραλία στο Ξυλόκαστρο και προσφέρει ένα γευστικό διάλλειμα με σουβλάκια, πίτες, γύρο στους Ξυλοκαστρίτες και τους επισκέπτες της πόλης.
Βασίστηκε στην ποιότητα των προϊόντων στην εμπειρία, στο μεράκι και δημιουργήκε το Καλαμάκι Bar με μεγάλη ποικιλία σε σουβλάκια χοιρινά, κοτόπουλο, κεμπάπ, πίτες γύρο, πίτες καλαμάκι, πίτες κεμπάπ και μεγάλη γκάμα από όλων των ειδών τα κρεατικά, ορεκτικά, σαλάτες αναψυκτικά, μπύρες. Στο χώρο του μαγαζιού σερβίρονται όλα τα φαγητά απολαμβάνοντας τη θέα στη θάλασσα.
Όλες τις λαχταριστές γεύσεις του Καλαμάκι Bar μπορείτε να τις απολαύσετε στο σπίτι σας δίνοντας τηλεφωνικά την παραγγελία σας και σας έρχεται σε χρόνο ρεκόρ με Delivery σε : Ξυλόκαστρο, Καμάρι, Συκιά, Μελίσσι, Καρυώτικα, Γελλινιάτικα, Ρίζα
ή μπορείτε να περάστε από το κατάστημα να την παραλάβετε.

kalamakibar1

katalogos3 katalogos2

Καραμανλή 55, Ξυλόκαστρο

Τηλ: 27430 27430

Σχόλια Facebook

Σχόλια

About the author

View all articles by admin









Σε απόσταση αναπνοής από το Ξυλόκαστρο βρίσκονται τα Τρίκαλα Κορινθίας με πολύ καλά οργανωμένους ξενώνες, ξενοδοχεία με δυνατότητα πολυτελούς διαμονής καθώς και ταβέρνες, cafe- bar και διάφορα άλλα καταστήματα παραδοσιακών προϊόντων στα γραφικά Τρίκαλα Κορινθίας!