STS Συστήματά παρακολούθησης, Κάμερες παρακολούθησης, Κάμερες ασφαλείας, HDTVI και CCTV, Ξυλόκαστρο, Κιάτο, Κόρινθος, Δερβένι, Κορινθία

Τετάρτη 29th, Ιούνιος 2016 / 18:25 Written by
STS Συστήματά παρακολούθησης, Κάμερες παρακολούθησης, Κάμερες ασφαλείας, HDTVI και CCTV, Ξυλόκαστρο, Κιάτο, Κόρινθος, Δερβένι, Κορινθία

Συστήματά παρακολούθησης Ξυλόκαστρο,Κάμερες παρακολούθησης Ξυλόκαστρο,Κάμερες ασφαλείας Ξυλόκαστρο, HDTVI και CCTV, Κιάτο, Κόρινθος, Δερβένι, Κορινθία


Τα συστήματα παρακολούθησης, Κάμερες παρακολούθησης, Κάμερες ασφαλείας, καταγραφής και απομακρυσμένης μετάδοσης αποτελούν έναν από τους τρόπους επιτήρησης χώρων μέσω ενός κυκλώματος τηλεόρασης CCTV, HDTVI, η χρήση των οποίων είναι συνεχώς αυξανόμενη για την περιοχή του Ξυλόκαστρου, Κιάτου, Κόρινθου & Δερβένι Κορινθίας.

Τα συστήματα παρακολούθησης είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ολοκλήρωση του συστήματος ασφαλείας.

Οι νέες τεχνολογίες στο CCTV και HDTVI δίνουν την δυνατότητα τοπικής ή απομακρυσμένης παρακολούθησης και διαχείρισης εικόνας, ήχου και δεδομένων με αυτόματη ψηφιακή καταγραφή γεγονότων σε αρχεία ηλεκτρονικής μορφής.

Δημιουργούν προϋποθέσεις διασύνδεσης με το σύστημα ασφαλείας που μπορεί να φτάσει να λειτουργεί σαν ενιαίο σύστημα, ώστε να δίνουν συναγερμό κατά την παρουσία συμβάντος και με το σύστημα επικοινωνίας για την άμεση ειδοποίηση ή την απομακρυσμένη παρακολούθηση.

Η ανάγκη για προστασία και επιτήρηση σε κάθε χώρο έχει καταστήσει τα συστήματα καταγραφής και παρακολούθησης πλέον αναγκαία.

Η SSS καλύπτει ολόκληρο το φάσμα απαιτήσεων και είμαστε σε θέση να εξοπλίσουμε με Κλειστό Κύκλωμα Τηλεόρασης (CCTV HDTVI) οικίες, καταστήματα, μεγάλες εμπορικές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις, καθώς και χώρους όπως πρατήρια πώλησης καυσίμων, χώροι στάθμευσης κ.λπ.

Η SSS καλύπτει ευρεία ποικιλία από κάμερες ασφαλείας, ικανή να καλύψει απλές και οικονομικές εφαρμογές μέχρι πολύπλοκες και υψηλών απαιτήσεων.

Διατίθενται κάμερες ασφαλείας Speed Dome, Αδιάβροχες Day/Night Εξωτερικού χώρου, Dome και Κορμού και Bullet.

Οι κάμερες ασφαλείας φέρουν θερμαντικά στοιχεία, Υπέρυθρα LED, Αντικεραυνική προστασία, Varifocal φακούς. Επίσης υπάρχει ποικιλία σε επιλογή IP καμερών, από H.264 και JPEG 1.3, 3 και 5 Mpixel, που προσφέρουν ανώτερο επίπεδο λόγου τιμής/απόδοσης με υψηλή ποιότητα εικόνας από ό, τι οι συμβατικές κάμερες.

Η νέα τεχνολογία παρέχει video πραγματικού χρόνου σε αναλύσεις 720p και 1080p. Χρησιμοποιώντας την υπάρχουσα καλωδίωση και με υψηλή αξιοπιστία και ανεκτικότητα σε παρεμβολές οι λύσεις της SSS σας παρέχουν ένα σύστημα παρακολούθησης υψηλής ευκρίνειας σε FullHD και σε κόστη αναλογικών συστημάτων.

Τα πλεονεκτήματα και η ανάλυση που μπορεί να μας προσφέρει ένα σύστημα καμερών IP είναι πολύ περισσότερα από οποιοδήποτε αναλογικό σύστημα καμερών. Φτάνοντας μέχρι 40MPixel Καλύπτει οποιαδήποτε ανάγκη για υψηλή ανάλυση κάμερες HD (High Definition) προσιτές σε όλους.

Δραστηριοποιούμαστε στις περιοχές Ξυλόκαστρου, Κιάτου, Κόρινθου & Δερβένι Κορινθίας.

Οι τιμές τόσο των προϊόντων, όσο και του κόστους τοποθέτησης των συστημάτων παρακολούθησης είναι άνευ ανταγωνισμού. Ένα τηλέφωνο σ’ εμάς θα σας πείσει.

bouras-gianos bouras-cam-sss bouras-cam1 bouras-cam2 bouras-cam3 bouras-cam4 bouras-cam5 bouras-cam6 bouras-cam-promotion

alhua-bouras dlink-bouyras  hikvision-bouras Panasonic-bouras  Sony-logo-bouras

Απαραίτητος συνεργάτης Βασίλης Γιάννος Ηλεκτρολόγος Εγκαταστάσεων με έδρα Ξυλόκαστρο Κορινθίας, κινητό:6937 724631.

Ξυλόκαστρο Κορινθίας

Μπούρας Δημήτρης

Τηλ: +306946123699

email: dibouras@hotmail.gr

Σχόλια Facebook

Σχόλια

About the author

View all articles by admin









Σε απόσταση αναπνοής από το Ξυλόκαστρο βρίσκονται τα Τρίκαλα Κορινθίας με πολύ καλά οργανωμένους ξενώνες, ξενοδοχεία με δυνατότητα πολυτελούς διαμονής καθώς και ταβέρνες, cafe- bar και διάφορα άλλα καταστήματα παραδοσιακών προϊόντων στα γραφικά Τρίκαλα Κορινθίας!