Γιαννατσέλης Χάρης Ελαστικά, Βουλκανιζατέρ, Κινητό Συνεργείο Ελαστικών Ξυλόκαστρο

Δευτέρα 29th, Ιούλιος 2013 / 12:52 Written by
Γιαννατσέλης Χάρης Ελαστικά, Βουλκανιζατέρ, Κινητό Συνεργείο Ελαστικών Ξυλόκαστρο

giannatselislogo

Το κατάστημα Γιαννατσέλης Χάρης με μεγάλη ποικιλία από ελαστικά στο Ξυλόκαστρο και με πολυετή πείρα στον χώρο του Αυτοκινήτου, διαθέτη  σύγχρονο βουλκανιζατέρ σε κεντρικό σημείο του Ξυλοκάστρου καθώς επίσης και κινητό συνεργείο ελαστικών που μπορεί να εξυπηρετήσει οποιαδήποτε ώρα και μέρα την ευρύτερη περιοχή του Ξυλοκάστρου και στην Εθνική οδό Κορίνθου Πατρών . Σε μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία καινούριων ελαστικών / ζαντών για κάθε τύπο αυτοκινήτου. Με τελευταίας γενιάς μηχανήματα φροντίζουμε για την ασφάλεια και τον έλεγχο των ελαστικών σας.

giannatselis01 giannatselis02giannatselis1giannatselis11 giannatselis2 giannatselis3 giannatselis4 giannatselis5 giannatselis6 giannatselis7 giannatselis8 giannatselis9 giannatselis10  giannatselis12 giannatselis13 giannatselis14giannatselisbridgestone giannatseliscontinental giannatselisgoodyear giannatselismichelin

Μερικές από τις  μάρκες που διαθέτουμε είναι οι ακόλουθες:

giannatseliselastika

Ξυλόκαστρο, Τρικάλων 2

Τηλ: 27430 29280 – 6974323555

email: giannatselis5@gmail.com

Σχόλια Facebook

Σχόλια

About the author

View all articles by admin









Σε απόσταση αναπνοής από το Ξυλόκαστρο βρίσκονται τα Τρίκαλα Κορινθίας με πολύ καλά οργανωμένους ξενώνες, ξενοδοχεία με δυνατότητα πολυτελούς διαμονής καθώς και ταβέρνες, cafe- bar και διάφορα άλλα καταστήματα παραδοσιακών προϊόντων στα γραφικά Τρίκαλα Κορινθίας!