Αρτοποιείο Στεργίου Συκιά Ζαχαροπλαστείο, Παγωτό, Γλυκό, Ψήσιμο φαγητών

Πέμπτη 01st, Αύγουστος 2013 / 12:48 Written by
Αρτοποιείο Στεργίου Συκιά Ζαχαροπλαστείο, Παγωτό, Γλυκό, Ψήσιμο φαγητών

stergioulogo

To Αρτοποιείο Στεργίου στην παραλία συκιάς στο Ξυλόκαστρο, είναι το μοναδικό Αρτοποιείο στη Συκιά με παραδοσιακό και πάντα φρέσκο μοσχομυριστό ψωμί.. Επίσης θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε γλυκά, παραδοσιακά, τούρτες, πάστες, ταψιού, κέικ χειροποίητα και νοστιμότατα. Με ευχάριστη διάθεση υποδεχόμαστε τους πελάτες μας στο Φούρνο μας στη Συκιά που είναι περιτριγυρισμένος από λαχταριστές μυρωδιές και λιχουδιές με κυρίαρχη μυρωδιά, εκείνη, του φρεσκοψημένου ψωμιού και αναλαμβάνουμε ψήσιμο φαγητών καθώς και ειδικές παραγγελίες.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε, είναι πάντα φρέσκα και ποιοτικώς τα καλύτερα. Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες εταιρίες, πρώτων υλών,  ακολουθώντας τα υψηλότερα standards, με αποτέλεσμα την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας.

stergiou1stergiou2 stergiou3 stergiou4 stergiou5 stergiou6 stergiou7 stergiou8 stergiou9 stergiou10 stergiou11 stergiou12 stergiou13 stergiou14

Στεργίου Δημήτρης

Παραλία Συκιάς

Τηλ: 27430 25896 – 6945 463861

Σχόλια Facebook

Σχόλια

About the author

View all articles by admin









Σε απόσταση αναπνοής από το Ξυλόκαστρο βρίσκονται τα Τρίκαλα Κορινθίας με πολύ καλά οργανωμένους ξενώνες, ξενοδοχεία με δυνατότητα πολυτελούς διαμονής καθώς και ταβέρνες, cafe- bar και διάφορα άλλα καταστήματα παραδοσιακών προϊόντων στα γραφικά Τρίκαλα Κορινθίας!